Computerspillere dyster om 450.000 kroner
København: I de kommende dage dyster computerspillere fra hele verden om en samlet præmiesom på 450.000 kroner ved Danmarks største esportsevent Copenhagen Games.

For 5. år i træk danner København rammen om en event i international topklasse, når Øksnehallen åbner dørene i påsken fra den 16. til den 19. april. Den gamle hal danner rammen om et messeområde, om 3 scener med tilskuerpladser og om massere af andre aktiviteter på PC, konsol og arkademaskiner.

Gaming og computerspil har været i en rivende udvikling de senere år og har for længst overhalet store dele af den etablerede underholdningsindustri. Derfor er vi meget stolte over igen at kunne afholde en event med stor international tiltrækningskraft, så både Danmark og København får sat sit tydelige mærke på den internationale underholdningsbranche.

I år er en bred vifte af spil repræsenteret, både i hallen og på eventets scener. På de to hovescener vil der igennem hele eventen bliver spillet spændende og dramatiske kampe af nogen af verdens bedste spillere. Den ene scene er dedikeret til en Komplett League of Legends turnering og den anden vil være midtpunkt i Trust Fona Counter-Strike: Global Offensive turneringen.

Derudover er der en scene særligt dedikeret til en CoolerMaster StarCraft 2 turnering.
Alle scenekampe kommenteres live af internationale topkommentatorer, som er fløjet ind fra hele Europa til at hjælpe med at dække kampene.

Rundt om i hallen er der turneringer i FIFA ’14, Natural Selection 2 og noget så unikt som en ren pigeturnering i Counter-Strike – nemlig Logitech | G CS:GO Ladies.

Men der er meget mere end 3 scener for hele midten er hallen er fyldt med stande, konsoller og arkademaskiner. Derinde kan man se og prøve nogen af de nyeste tiltag inden for computerspil og gamingudstyr. Samtidigt kan man som gæst deltage i en masse aktiviteter, happenings og konkurrencer, som bliver afholdt løbende.

Copenhagen Games rundes af med store finaler på scenerne lørdag og når penge og pokaler har fundet vej til vinderne, afsluttes der med maner til finalefest med DJ.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.