24. april 2024

Nykøbing F.: Politiet fik kort før klokken 18 i aftes en anmeldelse om tre drenge i alderen 14 – 16 år, som var truende overfor andre unge i skolegården ved Ungdomsklubben på Fjordskolen i Nykøbing F.

Da politiet kom frem til stedet var de tre drenge forsvundet, men politiet kørte en tur rundt i kvarteret og fandt de tre drenge ved den nærliggende Fakta. Politiet rettede henvendelse til drengene og de blev alle tre sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på baggrund af episode i skolegården.

Politiet bad de tre drenge om af oplyse deres identitet, men den 17-årige dreng fra Nørre Alslev ville ikke oplyse sit navn og fødselsdag og blev derfor anholdt med henblik på konstatering af hans identitet. Den 14-årige og den 16-årige dreng blev afhørt på stedet, mens den 17-årige blev kørt til politistationen i Nykøbing F, hvor hans identitet blev fastlagt.

Patruljen blev efterfølgende sendt tilbage til ungdomsklubben på Fjordskolen, hvor en 14-årig dreng fra Nørre Alslev var blevet udsat for vold under de tre drenges optræden i skolegården tidligere på eftermiddagen. Den 14-årige dreng var blevet overfaldet af den 16-årige og 17-årige dreng, som havde slået den 14-årige dreng i hovedet og i brystet.

Den 16-årige dreng blev efterfølgende anholdt klokken 21.41 og kørt til politigården i Nykøbing F. til afhøring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.