Utilfreds kunde anholdt i Elgiganten
Nykøbing F.: Det er ikke hverdagskost, at politiet anholder utilfredse kunder i butikkerne, men mandag klokken 10.25 sørgede en 40-årig mand fra Guldborg for uro i Elgiganten i Guldborgsundcentret i Nykøbing F.

Den 40-årige skulle have pengene retur for en vare, men på grund af forretningens sikkerhedspolitik på området kunne medarbejderen ikke udbetale hele beløbet. Det blev den 40-årige noget utilfreds med og truede med at smadre noget i forretningen, og herefter blev politiet tilkaldt.

Da betjentene ville føre ham ud, gjorde den 40-årige så meget modstand, at betjentene valgte at give ham håndjern på.

Den 40-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og taget med til politistationen i Nykøbing F. Her fik han ved politiets mellemkomst sine penge tilbage for den returnerede vare, inden han blev løsladt igen klokken 12.04.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.