Utilfreds kunde anholdt i Elgiganten

Nykøbing F.: Det er ikke hverdagskost, at politiet anholder utilfredse kunder i butikkerne, men mandag klokken 10.25 sørgede en 40-årig mand fra Guldborg for uro i Elgiganten i Guldborgsundcentret i Nykøbing F.

Den 40-årige skulle have pengene retur for en vare, men på grund af forretningens sikkerhedspolitik på området kunne medarbejderen ikke udbetale hele beløbet. Det blev den 40-årige noget utilfreds med og truede med at smadre noget i forretningen, og herefter blev politiet tilkaldt.

Da betjentene ville føre ham ud, gjorde den 40-årige så meget modstand, at betjentene valgte at give ham håndjern på.

Den 40-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og taget med til politistationen i Nykøbing F. Her fik han ved politiets mellemkomst sine penge tilbage for den returnerede vare, inden han blev løsladt igen klokken 12.04.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.