Røver truede med svensknøgle

Tølløse: En maskeret mand røvede mandag aften OK Tanken på Kvarmløsevej i Tølløse. Det skriver Holbaekonline.dk.

Røveriet skete kort efter klokken 19, da en yngre mand kom ind på tanken, hvor han med en svensknøgle truede sig til et kontaktbeløb, skrabelodder og cigaretter. Røveren flygtede derefter til fods ad Kvarmløsevej videre til Bakkedraget, hvor han forsvandt.

Røveren beskrives som værende mand, 19-20 år, ca. 170-175 cm. høj. Han var iført sort hættetrøje med hvid skrift, sort hue under hætten, sorte joggingbukser med hvide striber, lyse kondisko. Han var maskeret med ”partisan- tørklæde”. Han talte engelsk og medbragte en sort plasticpose.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.