18. april 2024

Hillerød: Mødrehjælpen i Hillerød får i dag 20.000 kroner fra Hillerød Zonta Klub. Donationen kommer fra udstillingen Kvinder & Kunst, der foregik i november.

Hillerød Zonta Klubs udstilling Kvinder & Kunst 2013, der foregik den 9.-10. november 2013 i FrederiksborgCentret, sluttede med et rekordoverskud på 77.021 kroner. Overskuddet skal nu gives videre til projekter, der forbedrer udsatte kvinders livssituation.

Mødrehjælpens nye lokalafdeling i Hillerød bliver den første organisation, der modtager et støttebeløb fra kunstudstillingens overskud. Pengene uddeles i Mødrehjælpens butik i morgen lørdag den 4. januar klokken 11.30.

– Vi er meget glade for, at der igen i år var så stor opbakning blandt kunstnere, sponsorer og besøgende til Kvinder & Kunst, og vi er stolte over, at vi har fået et overskud på 77.000 kr. Med donationen på 20.000 kr. til Mødehjælpen i Hillerød glæder vi os over, at vi kan hjælpe med at forbedre kvinders vilkår her i Hillerød, siger erhvervscoach Pia Juul, formand for Hillerød Zonta Klub.

Udover Mødrehjælpen vil foreningen Girltalk, der står bag en chatrådgivning til unge piger med selvværdsproblemer og Zonta Internationals hjælpeprojekter også blive tilgodeset med en donation fra Kvinder & Kunst 2013.

Udstillingen fik stor opbakning fra sponsorer, publikum og de udstillende kunstnere, ligesom Hillerød Zonta Klubs medlemmer lagde mange frivillige kræfter i organiseringen og afviklingen af kunstudstillingen. Mange af kunstnere er allerede klar til at udstille igen til næste år og forberedelserne til Kvinder & Kunst 2014 er i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.