25. april 2024

Bagsværd: En 39-årig mand skal otte år i fængsel for narkohandel, mens en 33-årig mand fik 2½ års fængsel for sin del. Det oplyser Københavns Vestegnes Politi.

Den 39-årige mand fra Holbæk er dømt for at handle med over fire kg amfetamin, 50 kg hash og 38 gram ecstasy. Det skete fredag i Glostrup Ret.

Han blev anholdt i Bagsværd i marts sammen med sin 26-årige kæreste, fordi politiet fandt to kg amfetamin og 200 gram hash i deres bil. I en anden bil blev to andre mænd på 23 og 33 år anholdt mistænkt for at levere stofferne, og alle fire blev varetægtsfængslet dagen efter.

Den 33-årige fik fredag 2½ års fængsel for medvirken til overdragelse af de to kg amfemin. Han har taget betænkningstid mht. anke. Hans 23-årige ven slap med 30 dages fængsel for medvirken til levering af de 200 gram hash. Han modtog dommen.

Efterforskning viste, at Holbæk-parret to gange tidligere havde hentet 1 kg amfetamin i Værebro-området. Det indbragte den 26-årig kvinde fire års fængsel i september.

Udover samlet fire kg amfetamin blev den 39-årige holbækker dømt for 50 kg hash og handel med amfetamin, hash og ecstasy. Han ankede dommen på stedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.