29. marts 2024

Hele landet: Den store usikkerhed omkring sms-afstemningen i fredagens Vild med Dans får nu spilleselskabet Betsafe til at betale alle indskud på Allan Simonsen tilbage. Det drejer sig om et femcifret beløb, oplyser selskabet.

Uregelmæssighederne omkring stemmeafgivningen i fredagens udgave af Vild med Dans har fået konspirationsteorierne til at svirre i de danske hjem. TV2 nægter fortsat at fremlægge de præcise stemmetal, og spilleselskabet Betsafe tager nu konsekvensen af den manglende gennemsigtighed.

-Vi kan ikke leve med, at der eksisterer så stor usikkerhed omkring troværdigheden af et resultat, som vi udbyder spil på. Derfor har vi besluttet at tilbagebetale samtlige indskud på Allan Simonsen som vinder af Vild med Dans, siger Betsafes oddssætter Thomas Holm.

Hele 53 procent af indskuddene hos bookmakeren var lagt på Allan Simonsen, så alt i alt kommer Betsafe til at betale et femcifret beløb tilbage til kunderne.

– Vi har med undren og selvfølgelig også ærgrelse måttet konstatere, at TV2 ikke er villig til at lægge tallene frem, så vi kan få ryddet tvivlen af vejen. Den beslutning har vi ingen indflydelse på. Men ved at betale indskuddene tilbage kan vi sørge for, at vores kunder berøres mindst muligt af stemmerodet, fastslår Thomas Holm.

De Betsafe-kunder, som havde spillet på, at Allan Simonsen ville blive stemt ud af programmet, får fortsat udbetalt deres gevinst. Fredagens udgave af Vild med Dans blev set af næsten halvanden million danskere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.