26. april 2024

Næstved: Når Socialdemokraten Carsten Rasmussen i næste byrådsperiode igen sætter sig i borgmesterstolen, bliver det med en bred aftale i ryggen. Socialdemokraterne, Venstre, Det Konservative Folkeparti og SF har konstitueret sig og fordelt formandsposterne i udvalgene.

– Jeg er rigtig glad for, at vi har fået en bred aftale. For det er det, der er bedst for Næstved Kommune lige nu. Sammen skaber vi de bedste og mest holdbare resultater, fortæller borgmester Carsten Rasmussen og fortsætter:

– Økonomien får en stor plads i næste periode, og derfor rækker vi også ud til alle partier i det nye byråd og inviterer dem til en plads i Økonomiudvalget.

Også SF’s Jette Leth Buhl er tilfreds med aftalen:

– Jeg er glad for det brede samarbejde, som konstitueringsaftalen indebærer. Og jeg glæder mig til et godt samarbejde, som formand for Omsorgsudvalget, fortæller Jette Leth Buhl fra SF.

Derudover er det besluttet, at posten som 1. viceborgmester tilfalder Venstres Karsten Nonbo, mens posten som 2. viceborgmester tilfalder Socialdemokraternes Daniel Lillerøi. Der nedsættes otte stående udvalg, hvor ni medlemmer bemander økonomiudvalget, og hvor der i de øvrige udvalg sidder syv medlemmer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.