19. april 2024

Næstved: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har onsdag aften fordbudt alle adgang til til adressen Præstøvej 6b i Næstved.

Baggrunden for denne beslutning er en akut, lokal konflikt mellem Bandidos og Westside Nation,
der tidligere har været tilknyttet Bandidos, men som nu er brudt ud. Westside Nation er derfor i ‘bad standing’ hos Bandidos.

– På baggrund af efterforskninger og systematisk indsamling af oplysninger i relation til bande- og rockermiljøet, har vi i dag vurderet, at der er en risiko for at Westside Nation, der har til huse på
Præstøvej 6b, vil blive angrebet, siger politiinspektør Flemming Madsen.

Politiet er ikke i tvivl om, at udbrydergruppen Westside Nation også selv føler sig truet.

– Huset har den senere tid gennemgået ændringer, så det nu fremstår som en decideret rockerborg med forskansede vinduer, døre og porte. Det ligger i et tæt bebygget område centralt i Næstved, så ved et angreb kan der også opstå fare for de omkringboende, fortæller Flemming Madsen.

– Historisk har politiet erfaring for, at der i konfliktsituationer i rockermiljøet foretages angreb mod klubhuse og opholdssteder. Derfor tager vi situationen meget alvorlig, og i det hele taget har bandekonflikter her ligesom i resten af landet meget høj prioritet, siger han.

Beslutningen om forbuddet er taget i medfør af lov om forbud mod ophold på bestemte ejendomme, populært kaldet ‘Rockerloven’.

Forbuddet gælder frem til og med den 30. oktober.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.