Rockerkonflikt under opsejling i Næstved: Rockere må ikke være i klubhus
Næstved: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har onsdag aften fordbudt alle adgang til til adressen Præstøvej 6b i Næstved.

Baggrunden for denne beslutning er en akut, lokal konflikt mellem Bandidos og Westside Nation,
der tidligere har været tilknyttet Bandidos, men som nu er brudt ud. Westside Nation er derfor i ‘bad standing’ hos Bandidos.

– På baggrund af efterforskninger og systematisk indsamling af oplysninger i relation til bande- og rockermiljøet, har vi i dag vurderet, at der er en risiko for at Westside Nation, der har til huse på
Præstøvej 6b, vil blive angrebet, siger politiinspektør Flemming Madsen.

Politiet er ikke i tvivl om, at udbrydergruppen Westside Nation også selv føler sig truet.

– Huset har den senere tid gennemgået ændringer, så det nu fremstår som en decideret rockerborg med forskansede vinduer, døre og porte. Det ligger i et tæt bebygget område centralt i Næstved, så ved et angreb kan der også opstå fare for de omkringboende, fortæller Flemming Madsen.

– Historisk har politiet erfaring for, at der i konfliktsituationer i rockermiljøet foretages angreb mod klubhuse og opholdssteder. Derfor tager vi situationen meget alvorlig, og i det hele taget har bandekonflikter her ligesom i resten af landet meget høj prioritet, siger han.

Beslutningen om forbuddet er taget i medfør af lov om forbud mod ophold på bestemte ejendomme, populært kaldet ‘Rockerloven’.

Forbuddet gælder frem til og med den 30. oktober.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.