Standset med næsten fem kg hash
Dianalund: Søndag klokken 14.45 standsede politiet en bil på Dr. Sells Vej i Dianalund.

Det skete, efter at politiet var kaldt til stedet til husspektakler, og da politibilen ankom til stedet, forsøgte den anden bil hurtigt at køre fra stedet. Det var der en grund til – da betjentene fik undersøgt bilen, fandt den en sportstaske med 4,729 kg hash i bagagerummet.

Bilens fører – en 32-årig mand fra Valby – blev anholdt og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Han blev taget med til afhøring på politistationen i Slagelse sammen med en passager i bilen, en 47-årig mand fra Dianalund.

Den 47-årige blev løsladt uden at være sigtet i sagen klokken kort før klokken 16.30, mens den 32-åige blev afhørt og løsladt ved 20-tiden.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.