29. marts 2024

Tyrkiet Eksperten / Scanway går konkurs. Arkivfoto.

Tyrkiet Eksperten / Scanway går konkurs. Arkivfoto.
Tyrkiet Eksperten / Scanway går konkurs. Arkivfoto.
Forbruger: Rejseselskabet Tyrkiet Eksperten er konkurs. Mange feriegæster er nu ‘fanget’ i Tyrkiet.

“Det er med meget stor beklagelse, at vi må meddele, at vi i dag, 12. oktober 2013, desværre har måttet meddele Rejsegarantifonden, at det er umuligt for os at gennemføre vores planlagte rejser og dermed umuligt at fortsætte virksomheden.” – Sådan skriver Tyrkiet Ekspertens administrerende direktør, Zeynep Dogusoy, på selskabets hjemmeside.

Han giver den hårde konkurrence og de lave salgspriser skylden for, at det har været umuligt for Tyrkiet Eksperten at forsætte.

Rejsende sikret af Rejsegarantifonden
De rejsende med Tyrkieteksperten, som nu er strandet på forskellige destinationer i Tyrkiet, vil blive transporteret hjem på Rejsegarantifondens foranledning. Gæsterne vil blive kontaktet af selskabets guider på stedet.

Kunder som har købt pakkerejser og fly-kunder med konkursforsikring som har købt rejse hos Scanway/Tyrkiet Eksperten, og som endnu ikke er rejst, kan enten ombooke deres rejse hos en af de øvrige danske rejsearrangører, der er medlem af Rejsegarantifonden, eller de kan få deres penge retur via Rejsegarantifonden. Der er flere informationer hos Rejsegarantifonden via www.rejsegarantifonden.dk eller via tlf. 45 87 83 33.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.