25. april 2024

Stege: En 51-årig mand fra Stege blev tirsdag i retten i Nykøbing idømt fængsel i et år og tre måneder for besiddelse og produktion af marihuana svarende til 20 kg hash med henblik på videresalg.

Den 51-årige havde en mark med 1.113 kg marihuana og stuehuset i Stege var omdannet til produktionssted. I huset fandt politiet ved en ransagning tirsdag 100 kg halvtørret marihuana, og derudover er der også fundet 109 kg tørret marihuana i en lejlighed i Albertslund, som den 51-årige er sat i forbindelse med.

Den 51-årige modtog dommen og blev varetægtsfængslet efter dommen med henblik på at gå direkte til afsoning. Manden, der havde fast arbejde, forklarede, at han var begyndt at dyrke marihuana for at supplere sin lovlige indkomst.

2 thoughts on “Straksdom til hashproducent

  1. Uacceptabelt at blive dømt for at hjælpe andre til at få en ryger. Og for at forsørge sig selv! Danmark skriger på jobs, og folk som kunne være direktører, ledere eller arbejdere af store cannabis operationer bliver fængslet.

    Danmark er på vej lige lukt i skideskuret, hvis realiteten ikke snart går op for folket og dem de har valgt til at sidde på magten. “Forretningen Danmark” er dog nok imod en sådan indbringende reform. Økonomisk og socialt indbringende. Skam Jer for at lade disse chancer og muligheder forbigå folket og derved hele landet. Føj!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.