Hollandsk rockerklub får afdeling i Nordsjælland

Nordsjælland: Den hollandske rockerklub Satudarah MC har etableret sig i Nordsjælland. Det oplyser klubben selv.

Ifølge klubbens officielle hjemmeside, er den nye afdeling i Nordsjælland blot den anden i skandinavien. Klubben har også en afdeling – eller et chapter, som det kaldes, i den svenske by Malmø.

Den danske afdeling har fået navnet Satudarah MC Northside.

Tidligere HA’er og nuværende Bandidos-rocker er en ven
Der har i de seneste dage været skrevet en del om, at den tidligere Hells Angels Rocker og nuværende Bandidos rocker, Brian Sandberg skulle have noget med hollænderne at gøre. Men ifølge klubbens hjemmeside så er han blot en ven:

Satudarah Danmark kan dementere rygtet om, at Brian Sandberg er medlem af Satudarah Danmark, eller er på vej til at blive det. At Brian Sandberg [har] personlige bekendtskaber med enkelte medlemmer i Satudarah Danmark, ændrer intet herved.

Satudarah Danmark bekendt, er Brian Sandberg medlem i Bandidos MC Danmark.

Satudarah: Vi er ikke fjender med andre klubber
Blandt rockergrupperne går man meget op i farver. Hells Angels benytter sig af farvekombinationen rød og hvid, Bandidos bruger gul og rød, og Satudarah MC bruger farverne gul og sort.

Klubben kalder sig selv for “en multikulturel klub, hvor alle er velkomne uanset race eller religion” og proklamerer på sin hjemmeside, at den er “en selvstændig klub, der ikke tager ansvar for, eller forholder sig til hvad andre Mc klubber i Danmark foretager sig, eller står for”. Klubben kalder sig desuden “helt neutral i forhold til andre Mc klubber i Danmark” og skriver at den ikke er “i opposition til, endsige fjender eller uvenner med andre Mc klubber i Danmark, og ønsker ikke at være det. Dette finder vi vigtigt at fastslå, idet medierne i den seneste tid [har] beskrevet os som værende i modsætning til HA, hvilket vi på det bestemteste skal benægte”.

Klubben, der er større end Hells Angels i sit hjemland, blev startet i Moordrecht i 1990

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.