Olieudslip i Holmegaard Mose

Næstved: Et udslip af olie fra Holmegaard Glasværk har forurenet Holmegaard Mose.

Ifølge Næstved Kommune var detr nattens skybrud, der var årsag til olieudslippet.

Viceberedskabschef Erik Andersen fra Næstved Brand og Redning kan oplyse, at der ingen forbindelse er mellem olieudslippet og Fensmark Vandværk. Drikkevandet er derfor ikke berørt, og beboere i området kan fortsat trygt drikke vand fra hanerne.

Der arbejdes nu for at begrænse forureningen mest muligt:

– Vi gør alt for at begrænse skaden til de mindre følsomme dele nærmest glasværket således, at dyrelivet i mosen bliver berørt mindst muligt, siger Centerchef for Miljø og Natur i Næstved Kommune, Hanne Stensen Christensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.