To teenage-biltyve kørte gennem Sjælland

Vordingborg: To teenage drenge blev lørdag aften anholdt og sigtet for bl.a. biltyveri efter de to havde været på tur gennem hele Sjælland.

På et tidspunkt natten til lørdag blev en sort Mercedes stjålet i Lundby ved Vordingborg. Lørdag morgen var bilen involveret i et færdselsuheld i Svinninge nordvest for Holbæk. Her påkørte bilen en postbil, ført af et 30-årig kvindeligt postbud. Mercedes stak efterfølgende af fra stedet, uden at føreren gav sig til kende.

Lørdag aften blev bilen observeret under et tyveri af brændstof på Shell i Algade i Vordingborg. Først da politiet fik en anmeldelse fra en borger om, at bilen holdt ved banegården i Næstved, lykkedes det at finde bilen og anholde to unge fyre på 15 og 16 år.

Den 16-årige blev sigtet for brugstyveri, kørsel uden førerret, tyveri af brændstof og for ikke at overholde færdselslovens regler ved færdselsuheld. Da den 16-årige virkede påvirket af stoffer, blev han også sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

Den 15-årige er sigtet for brugstyveri af bilen.

De blev begge taget med til politistationen i Næstved, hvor de blev afhørt, inden de blev løsladt igen senere lørdag nat. De sociale myndigheder er underrettet om sagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.