Buschauffør onanerede mens han kørte bus

Helsingør: Man skal holde hænderne på rettet når man kører – det lærer alle når de tager kørekort. Men en 41-årig mandlig buschauffør havde hænderne et helt andet sted under kørslen.

En kvindelig passager så i går eftermiddag omkring kl. 15, hvordan buschaufføren sad og befølte sig i skridtet og trak sit errigerede lem frem og begyndte at onanere. Kvinden kunne følge med i det hele via bussens bakspejl.

Udover kvinden var der tre andre passagerer i bussen.

Kvinden kontaktede politiet og fortalte om buschaufførens forehavende og via busselskabet De Hvide Busser, som chaufføren kørte for, lykkedes det at finde ud af hvornår han fik fri. Politiet kørte ud til busselskabets garage på Posthusvej i Kvistgård og sigtede den 41-årige buschauffør for blufærdighedskrænkelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.