Nattevagt død på plejehjem
Farum: En ansat i Furesø Kommune er natten til mandag afgået ved døden på Plejecenter Lillevang i Farum.

Den 60-årige mandlige nattevagt, blev tilkaldt fra et af de andre huse, efter en episode, hvor en dement beboer blev agressiv. De to nattevagter forsøgte at berolige beboeren, men i tumulten faldt den mandlige medarbejder sammen, og trods kollegaens hurtige indsats med førstehjælp og en tilkaldt ambulance, stod han ikke til at redde. En læge på stedet vurderede, at dødsfaldet ikke alene kunne tilskrives hændelsen med beboeren, og politiet betragter det som et ulykkeligt dødsfald.

Psykologtilbud og ekstra personale
Kommunen oplyser, at man i dag har arrangeret samtale med en krisepsykolog for de involverede ansatte, og alle medarbejdere på Lillevang er løbet af dagen blevet kaldt sammen og orienteret om nattens hændelser, fortæller områdeleder Berit Evald.

– Det er tragisk og vores tanker går til familien. Vi har mistet en god kollega og det er selvfølgelig også en chokerende oplevelse for beboerne og vores ansatte på Lillevang. Det har været en chokerende nat for alle, og vi har nu fokus på at få snakket det igennem – og få skabt ro for både beboere og personale. Derfor har vi har også øget bemandingen i huset hvor episoden fandt sted, så der både er mere personale i dagtimerne og en ekstranattevagt i den kommende tid, siger Berit Evald.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.