20. april 2024

YouSee kunder i Vestsjælland oplever tirsdag aften at de ingen internetforbindelse har - eller i bedste fald en meget langsom forbindelse.

For småt udstyr og for meget trafik var iføge YouSee årsag til, at firmaets kunder i bl.a. Nordvestsjælland har oplevet dårlig internetforbindelse.
For småt udstyr og for meget trafik var iføge YouSee årsag til, at firmaets kunder i bl.a. Nordvestsjælland har oplevet dårlig internetforbindelse.
Forbruger: Netavisen Sjælland skrev tidligere i dag hvordan kunder fra store dele af Nordvestsjælland og Hornsherred havde problemer med deres YouSee internetforbindelse.

Ifølge TDC og YouSee pressechef, Ib Konrad Jensen, så er problemet en stor mængde trafik og for småt udstyr på en central i Holbæk, der er årsag til netværksproblemerne hos firmaets kunder, der de seneste dage har oplevet langsomt internet og nedetider om eftenen.

– Vi kalder det timen mellem 20 og 21 for den ‘travle time’, fortæller Ib Konrad Jensen og forklarer, at det f.eks. er der folk streamer meget.

– Det har vores det har vores udstyr ikke kunne håndtere, men vi har ikke kunnet se det på vores måleinstrumenter.

Pressechefen fortæller, at det var en såkaldt Server Controller Engine (SCE) på centralen i Holbæk, som var for lille og ikke kunne følge med.

– Vi har nu afkoblet SCE’en i Holbæk og bestilt en ny og større. Så burde problemet ikke opstå igen, siger pressechefen til Netavisen Sjælland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.