19. april 2024

Kalundborg: Et cirkustelt tilhørende Cirkus Arena kollapsede her til eftermiddag – flere personer er blevet kvæstet.

Kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at ni personer er kommet lettere til skade og de er blevet kørt til skadestuerne i Holbæk, Slagelse og Køge. I første omgang lød meldingen på, at en alvorligt kvæstet person var fløjet til behandling i lægehelikopteren. Men det viste sig ikke at være korrekt. Men lægehelikopterens personale blev på stedet og hjalp til.

Teltet kollapsede under en privat forestilling for Energiselskabet SEAS NVE i anledning af virksomhedens 100 års fødselsdag. Ifølge politiet var der mellem 300 og 500 mennesker i teltet da det faldt sammen.

Redningsmandskab har undersøgt teltet for personer og alle er kommet ud.

Politiet har oprettet er pårørende-center i Årby Fritidscenter, Melbygade 2 C, Årby, 4400 Kalundborg, hvor eventuelle pårørende til cirkusgæsterne kan søge hen.

Cirkusgæsterne er blevet tilbageholdt i busser på stedet af politiet så de kan blive registreret og få tilbud om psykologisk krisehjælp. Busserne med gæsterne vil efterfølgende køre til pårørende-centret på Årby Fritidscenter.

Arbejdstilsynet og politiets tekniske afdeling er tilkaldt for at foretage teknisk undersøgelse af cirkusteltet.

Netavisen Sjælland følger sagen…

Seneste opdatering kl. 17.45

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.