28. marts 2024

København: Købenahvns Politis Task Force Pusherstreet gennemførte onsdag formiddag en koordineret aktion, der var rettet mod tre leverandører af hash til Pusherstreet.

Siden 1. september sidste år, har Task Force Pusherstreet arbejdet målrettet mod Pusherstreets købere, sælgere og leverandører af hash. I dag kl. 10 gennemførte Task Force Pusherstreet så en koordineret aktion, der var rettet mod tre leverandører af hash til Pusherstreet. Syv adresser i Københavnsområdet med relation til de anholdte blev ransaget.

– Dagens aktion er et resultat af den efterforskning, vi konstant retter mod leverandørerne til de organiserede kriminelle i Pusherstreet. Vi har i denne sag efterforsket mod tre mænd på 32, 35 og 36 år. De er danske statsborgere og bor i Københavnsområdet, oplyser vicepolitiinspektør Poul Kjeldsen, leder af Task Force Pusherstreet, Københavns Politi.

De tre mænd sigtes for i forening – hovedsageligt til boderne i Pusherstreet – at have solgt ikke under 340 kg hash. Anslået har de 340 kg hash en værdi i Pusherstreet på ca. 17 mio. kroner.

– Efterforskningen har efter vores opfattelse vist, at leverancerne til salgsboderne i Pusherstreet er sket kontinuerligt i en periode på ca. halvandet år i 2011 og 2012. Task Force Pusherstreets efterforskning mod personerne begyndte i september 2012, så i denne sag har både den bagudrettede og fremadrettede efterforskning givet pote, siger vicepolitiinspektør Poul Kjeldsen.

Ved dagens ransagninger blev der på den ene sigtedes bopæl fundet ca. 40.000 kr. i kontanter, en del designermøbler og andre luksusgenstande, som nu vil blive underlagt en nærmere undersøgelse. Hos alle de tre mænd blev der desuden fundet mindre mængder hash.

De tre mænd bliver fremstillet i grundlovsforhør i morgen torsdag. Anklagemyndigheden vil begære lukkede døre.

De anholdte er hovedmistænkte i sagen, men efterforskningen har også medført, at en 54-årig libanesisk kvinde fra københavnsområdet sigtes for medvirken til hæleri af narkotika.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.