Kabeltyv bidt af politihund
Farum: En 18-årig mand er blevet anholdt mens en eller to andre fortsat er på fri fod efter tyveri af ca. 50 kg kabel fra en byggeplads i Farum.

Klokken 01.39 i nat fik Nordsjællands Politi en anmeldelse om, at en gerningsmænd havde brudt en kæde op til en byggeplads på Birkhøjterrasserne i Farum Midtpunkt. Gerningsmanden havde så samlet ca. 50 kg kabel, som blev kørt ud fra byggepladsen på en trækvogn.

En mørkeblå personbil kom til stedet for at afhente de mange kilo kabler, men pludselig opgav gerningsmændene deres forehavende og løb og kørte fra stedet.

Politiet kom frem til stedet og en hundepatrulje kunne lidt efter meddele, at man havde fundet bilen. Patruljen lagde sig på lur for at holde øje med, om gerningsmændene vendte tilbage til bilen – og kort efter var der gevinst. For politiet kunne anholde en 18-årige mand fra Værløse, som havde, hvad politiet kalder, ‘et tilhørsforhold’ til bilen.

Den 18-årige var dog ikke opsat på at overgive sig uden kamp, for han satte sig til modværge og slog ud efter en politihund, og slog også en hånd i brystet på en politimand. Den 18-årige blev bidt af hunden under modværgen.

Ifølge Nordsjællands Politi er der fortsat en eller to gerningsmænd fri.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.