Fandt hash i bus: 24 turister anholdt
Rødbyhavn: 24 turister blev anholdt, da en indrejsekontrol afslørede en kuffert med over 16 kg hash i en bus.

I går ved middagstid foretog SKAT en rutinemæssig indrejsekontrol i Rødbyhavn af en tysk indregistreret turistbus ved ankomsten til Danmark. Bussen var startet i Paris og havde undervejs samlet passagerer op i Belgien, Holland og Tyskland og skulle til Sverige via København.

I bussen var der i alt 24 turister af forskellig nationalitet. Al bagage blev gennemgået og til sidst lå en kuffert, som ingen af passagererne ville kendes ved. Kufferten blev undersøgt, og det viste sig, at den udover enkelte beklædningsgenstande indeholdt 16,4 kg amfetamin og en mindre mængde hash.

Personerne i bussen blev anholdt med henblik på at finde ejermanden til kufferten. Afhøringer og tekniske undersøgelser kunne ikke umiddelbart fastlægge ejerskabet til nogen personer i bussen, hvorfor de alle i går aftes blev løsladt igen. Politiet efterforsker fortsat sagen.

123456789

Skriv et svar