28. marts 2024

København: Den eftersøgte Musa Özcan Sevim, blev i eftermiddags tilbageholdt i lufthavnen i Düsseldorf af tysk politi. Han er mistænkt for drabet på en 17-årig dreng i Tingbjerg.

Musa Özcan Sevim har siden natten til mandag været mistænkt for drabet på en 17-årig ung mand Tingbjerg begået søndag aften.

– Her kl. 23 har vi fået bekræftet, at det er Musa Özcan Sevim, som tysk politi har tilbageholdt. Vi var nødt til at afvente præcis identifikation ved hjælp af foto og fingeraftryk, før vi med sikkerhed kunne meddele, at vi har godt fat i den eftersøgte, siger politikommissær Steffen Thaaning Steffensen, Afdelingen for organiseret kriminalitet, Københavns Politi.

Via Rigspolitiets Com-center havde Københavns Politi sendt en såkaldt international spærring ud til europæiske politimyndigheder. Kl. 17.30 onsdag modtog Københavns Politi via Rigspolitiet en meddelelse om, at politiet i Düsseldorf kl. 14 havde tilbageholdt en person, som man mente kunne være den eftersøgte Musa Özcan Sevim.

– Den mistænkte var tilsyneladende i færd med at tage et fly til Tyrkiet. Heldigvis fungerer vores internationale samarbejde godt, og nu vil den mistænkte blive fremstillet for en dommer i Tyskland med henblik på udlevering til os, fortæller Steffen Thaaning Steffensen.

Steffen Thaaning Steffensen tror på, at anholdelsen kan medvirke til, at der igen kan komme normale tilstande i Tingbjerg.

– Der har været en meget urolig og ængstelig stemning i Tingbjerg de seneste dage. Nu håber vi, at truslerne mod den mistænkte og hans familie falder væk, siger Steffen Thaaning Steffensen.

– Og nu hvor den mistænkte er anholdt, vil vi sætte stor pris på, hvis de personer, der opholdt sig i nærheden af drabsstedet, tør tale med os, lyder opfordringen fra Steffen Thaaning Steffensen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.