Mand blottede sig ved legeplads
Næstved: Politiet blev i går klokken 13.40 kaldt ud til SFO’en ved Lille Næstved Skole på Herlufsholmvej i Næstved.

Her havde fem piger netop været udsat for blufærdighedskrænkelse, da en mand, som stod på stien bag den indhegnede legeplads ved SFO’en, blottede sig. Pigerne – der er i 7-8 års alderen – løb ind fra legepladsen og fortalte personalet om episoden. Over for politiet har pigerne beskrevet blotteren som:

Mand, 35-40 år, 170-190 cm høj, kort lyst hår med strit, lys-solbrun hud som skinnede i lyset, tykke kinder, blå øjne, iført sort, tynd jakke med sort elastik forneden, mørkeblå bukser/jeans og sorte sko som formentlig var af stof med gummisnude og snørebånd.

Politiet hører gerne fra vidner, som har oplysninger om episoden.

123456789

Skriv et svar