Aggressiv 17-årig anholdt
Slagelse: En 17-årig dreng blev ved to-tiden natten til lørdag anholdt for at forstyrre den offentlige ro og orden.

Den 17-årige var opfarende og aggressiv overfor en gruppe unge mennesker på Fisketorvet i Slagelse. Da politiet kom til stedet og fik kontakt med den unge mand, blev han mere aggressiv og kaldte betjentene ukvemsord.

Han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen – men det gjorde ham bare endnu mere aggressiv og provokerende. Betjentene valgte derfor at anholde ham og tage ham med til politigården i Slagelse, hvor han fik lov til at køle af inden han blev afhørt.

Den 17-årige blev løsladt klokken fem lørdag morgen og hentet af sin mor.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.