29. marts 2024

Ballerup: Under en ransagning af en lejlighed fandt politiet bl.a. en AK47 automatriffel, en maskinpistol og flere andre våben.

Politiets særlige bandeenhed Task Force Øst har fredag aften anholdt en 35-årig mand i Ballerup. Da politiet efterfølgende ransagede den 35-åriges lejlighed blev der fundet 3 revolvere, 2 pistoler, 1 AK 47 automatriffel, 1 maskinpistol, 1 riffel, 1 oversavet haglgevær samt narkotika i form af hash. Ud over dette blev der fundet en mængde ammunition til de beslaglagte våben.

Den anholdte fremstilles i grundlovsforhør i dag ved retten i Glostrup, hvor han bl.a. vil blive sigtet for overtrædelse af straffelovens §192 a – vedrørende besiddelse af skydevåben under særligt skærpende omstændigheder.

Chefen for Task Force Øst, Kim Kliver, oplyser, at anholdelsen er sket som led i politiets intensive overvågning og efterforskning mod de dele af rocker- og bandemiljøet, der i øjeblikket er i konflikt. Den videre efterforskning skal vise om våbnene har været eller var tiltænkt at skulle anvendes i konflikterne.

Af hensyn til den videre efterforskning vil der blive begæret lukkede døre under grundlovsforhøret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.