28. marts 2024

Hele sjælland: Klokken ni torsdags formiddag slog de sjællandske politikredse, politiets aktionsstyrke, SKAT og den fælles sjællandske bandeenhed Task Force Øst til mod en række rocker- og bandegrupperinger på hele Sjælland.

Ca. 50 adresser har været målet for aktionen, og en lang række personer er blevet anholdt ligesom deres opholdssteder er eller vil blive ransaget.

– Det er igen på baggrund af vores efterforskninger og efterretninger i de aktuelle konfliktsager, men også som led i den vedvarende indsats mod rocker- og bandemedlemmernes kriminalitet, at vi i dag slår til mod dem. Vi gør det klart for rocker- og bandemedlemmerne, at vi under ingen omstændigheder vil acceptere voldelige konflikter, og at vi vil bruge alle midler for at pågribe de skyldige, siger politiinspektør Jørgen Skov, leder af Efterforskningsenheden, Københavns Politi, og operationsansvarlig for dagens aktioner.

– Vi anholder mistænkte gerningsmænd til en række drabsforsøg, overfald og anden alvorlig kriminalitet, og vi ransager efter ulovlige genstande. Vi overvåger som bekendt grupperingerne meget nøje og vil slå hårdt ned på al kriminalitet, der udspringer fra personer, der har relationer til dem, fortæller Jørgen Skov.

– Vi fortsætter arbejdet med at få bande-medlemmerne i tale og tilbyder dem hjælp til at komme ud af det kriminelle miljø, siger Jørgen Skov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.