Drenge røvede 37-årig mand

af

torsdag 7 marts, 2013 Kl. 11:09   ·   0 kommentarer

Virum: En 37-årig mand blev onsdag aften udsat for røveri.

Røveriet skete kort efter klokken 23 i en smøge mod Virum Torv. Her blev den 37-årige passet op af to unge mænd, der ved at true ham med en kniv eller skruetrækker, fik udleveret hans mobiltelefon og ur.

De to røvere beskrives begge som drenge, 15-18 år, udlændinge. De var iført mørkt løst siddende tøj.

365fodbold.dk

Læsernes kommentarer (0)

Nyheder

​Fængsel til fire unge voldsmænd

admin

Glostrup Ret har idømt fire 17-årige drenge fra Ishøj fængselsstraffe for vold, grov vold, vidnetrusler, trusler og forsøg på røveri. Fire unge sad mandag tiltalt for Glostrup Ret for deres andel i fem forskellige forbrydelser. Retten dømte to af dem for grov vold ved en ungdomsklub i Vallensbæk i maj, hvor en ...

Politiet tog musikanlægget

Rolf Larsen

Der skulle drastiske midler til, før en 45-årig mand holdt op med at forstyrre naboerne med høj musik. Politiet fik tirsdag klokken 21.06 en anmeldelse fra en nabo til en lejlighed på Suhrsvej i Korsør om, at der blev spillet vældig høj musik. Da en politipatrulje kort efter ankom til stedet, kunne ...

Produkter med porrer fra Lammefjords Grønt trækkes tilbage

Rolf Larsen

Der er fundet listeria i snittet porre fra virksomheden Lammefjords Grønt i Fårevejle. Derfor trækker virksomheden nu produkter tilbage som indeholder porrer. Se her hvilke varer der er tale om og hvor de er solgt. Der er tale om forskellige grønsagsblandninger og salater: Dagens salat, 300g Mindst holdbar til datoerne: 15.12, 16.12 ...DigogMig.eu