37-årig havde ulovlig knive og hash

af

torsdag 7 marts, 2013 Kl. 13:12   ·   0 kommentarer

Slagelse: Onsdag klokken 17.34 fik politiet en anmeldelse fra et vidne, der havde set en mand i Klokkestøbergade i Slagelse, som tilsyneladende havde et bat skjult under overtøjet.

Det lykkeddes politiet at finde frem til manden, der viste sig at være 37 år gammel og fra byen. Da betjentene visiterede ham, viste det sig, at den 37-årige havde en dolk med en knivlængde på 13 cm, en låsbar foldekniv på 7,5 cm, 7,8 gram hash – og et træpæl.

Den 37-årige blev sigtet for overtrædelse af våbenloven og lov om euforiserende stoffer.

365fodbold.dk

Læsernes kommentarer (0)

Nyheder

På lørdag fejret Zook København sin 155 års fødselsdag med et spændende og tætpakket program.  PRfoto: Zoo Købehavn.

Stor 155-års fødselsdag i København Zoo

Mette Sørensen

På lørdag fejrer Zoo 155-års fødselsdag med et tætpakket program hele dagen. Når Zoo på lørdag kl. 10 slår dørene op bliver det til et stort program med aktiviteter og oplevelser for voksne og børn hele dagen igennem. Det er 155 år siden, Zoologisk Have slog dørene op første gang, og derfor ...

Stor øvelse i Ballerup er slut

Rolf Larsen

Aftenens store katastrofeøvelse ved Ballerup Superarena og øvelses-politiaktioner flere steder på Vestegnen er nu slut. Onsdag aften ved 22-tiden sluttede aftenens store katastrofeøvelse, som startede klokken 15 ved Ballerup Superarena, hvor politi-, redningsfolk og figuranter trænede samarbejde og koordination af deres indsatsen på et afspærret område. – Beredskabsmyndighederne på Vestegnen blev sammen ...

Øvelse giver mange alarmopkald til 112

Rolf Larsen

Mange borgere i Ballerup-området ringer i øjeblikket Alarm 1-1-2 for at spørge til den varslede fuldskalaøvelse, som p.t. afvikles ved Ballerup Super Arena. Øvelsen, der omfatter politi, brandvæsen, hjemmeværn og andre myndigheder startede klokken 15 og slutter senere i aften. Københavns Vestegns Politi beder om, at man KUN ringer Alarm 1-1-2, hvis ...