Bendtner fik gigantbøde for spritkørsel

af

tirsdag 5 marts, 2013 Kl. 16:26   ·   0 kommentarer

Nicklas Bendtner fik gigant bøde for spritkørsel.. Arkivfoto: Ed g2s.

Nicklas Bendtner fik gigant bøde for spritkørsel.. Arkivfoto: Ed g2s.


København: 842.000 kroner i bøde og tre års frakendelse af kørekortet – det var dommen over fodboldspilleren Nicklas Bendtners spritkørsel.

Nicklas Bendtner blev natten til søndag taget af politiet, da han kørte imod færdselsretningen på Gl. Strand i det indre København.

Det viste sig, at han var påvirket af spiritus og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Nicklas Bendtner måtte aflevere en blodprøve og den viste en promille på 1,75.

I retten i dag krævede anklageren, at Nicklas Bendtnerm udover at blive frakendt kørekortet i tre år, skulle betale en bøde på 840.000 kroner + sagsomkostninger.

Nicklas Bendtners forsvarer Michael Juul Eriksen mente istedet, at bøden skulle være på omkring 217.000 kroner.

Dommeren valgte at følge anklageren, og på baggrund af Bendtners egne oplysninger om at han tjener en millioner kroner om måneden, blev bøden beregnet til 842.000 kroner. Desuden blev den danske fodboldstjerne frakendt kørekortet i tre år.

Nicklas Bendtner accepterede både bøden og frakendelsen af kørekortet.

365webhost.us

Læsernes kommentarer (0)

Nyheder

Regionen klar til at bygge universitetshospital

Mette Sørensen

Region Sjælland er nu klar til at gå videre med byggeriet af regionens universitetshospital i Køge.

Skyderi i Frederiksværk – To mænd anholdt

Rolf Larsen

Et personligt anliggende var angiveligt motivet, da der fredag morgen blev skudt gennem en dør med et haglgevær på en adresse i Frederiksværk.

H.M. Dronningen besøger Odsherred og Lolland når hun drager på sommertogt med kongeskibet Dannebrog. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Dronningen kommer på sommertogt til Lolland og Odsherred

Rolf Larsen

Hendes Majestæt Dronningens sommertogt med Kongeskibet Dannebrog, bringer hendes til to steder i vores område, nemlig Odsherred i nord og Lolland i syd.