Cyklister blæser på færdselsloven

af

mandag 4 marts, 2013 Kl. 17:48   ·   0 kommentarer

Hele landet: De kører overfor rødt lys og drøner rundt oppe på fortovet – politiets landsdækkende kampagne mod cyklistforsseler afslørede at ikke alle cyklister syntes de skal overholde færdselsloven

Politiet gennemførte i sidste uge en landsdækkende indsats mod cyklistforseelser. Indsatsen var rettet mod ofte forekommende forseelser, som manglende lys i lygtetændingstiden, kørsel overfor rødt lys, kørsel på fortov og gågade etc.

I løbet af kontrollen standsede politiet i alt 1.947 køretøjer og der blev konstateret ikke mindre end 1.371 forseelser, 963 af dem blev begået af cyklister.

Blandt forseelserne var 68 cyklister, som manglede lys på cyklen, 287 der kørte overfor rødt lys, 283 kørte på fortov/gangsti og 43 kørte mod ensretningen.

365fodbold.dk

Læsernes kommentarer (0)

Nyheder

Røgen fra branden i Experimentarium kunne ses over det meste af København. Billedet her er taget i Gentofte. Foto: Jonas Alexander Larsen.

Experimentarium i flammer

Rolf Larsen

Mandag eftermiddag udbrød der brand i det populære oplevelsescenter Experimentariut på Tuborg Havnevej i Hellerup.

To omfattende brande i halmlader – ilden var måske påsat

Nyhedsbureauet danfax

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi vil ikke udelukke, at der var tale om påsatte brande, da to halmlader natten til søndag nedbrændte.

Slagsmål ved Ib’s carport

Nyhedsbureauet danfax

En politipatrulje kom tilfældigvis forbi, da to personer var i slagsmål foran værtshuset “Ib’s carport” i Slagelse.DigogMig.eu