Tre malerier stjålet fra sygehus

af

fredag 1 marts, 2013 Kl. 11:13   ·   0 kommentarer

Slagelse: Tre malerier er blevet stjålet fra forhallen på Slagelse Sygehus.

Tyveriet er sket på et tidspunkt mellem tirsdag kl. 15.30 og torsdag kl. 13.15.

Malerierne har titlerne ”Still life og teapot and physalis”, ”LO” og ”Flying girl”.


Læsernes kommentarer (0)Nyheder

Brøndby: Fandt død mand i nedbrændt villa

Rolf Larsen

Da Københavns Vestegns Politi i dag lavede brandtekniske undersøgelser af en villa på Sognevej i Brøndby, som natten til søndag nedbrændte i en eksplosionsagtig-brand, fandt man liget af en mand. Københavns Vestegns Politi vil gerne i kontakt med vidner og efterlyser en slank mand i 20’erne, som er set løbe fra området. ...

Ville sætte ild til naboens æbletræ

Rolf Larsen

Fredag klokken 22.45 blev politiet kaldt til Lindegårdsparken i Faxe, hvor en kvinde havde forsøgt at hælde benzin ud over et æbletræ hos en nabo for at brænde det af. Naboen – en 71-årig mand – fik kvinden til at droppe sit forehavende, og hun gik hjem til sig selv. Klokken 23.25 ...

Sigtet for vold mod ekskæresten

Rolf Larsen

En 23-årig mand blev lørdag klokken 17.48 anholdt af politiet i Skælskør, sigtet for vold mod en ekskæreste. Klokken 16.49 fik politiet anmeldelse om husspektakler i en lejlighed i Algade i Skælskør, hvor der var råben og tumult. Den 23-årige havde givet en 19-årige kvinde et par slag i ansigtet og taget ...