Det sker  »  Nyheder

I biffen: Skytten

af

fredag 1 marts, 2013 Kl. 21:01   ·   0 kommentarer

PR Foto

PR Foto


Det sker: En regerings løftebrud om grøn klimapolitik, ender i terror.

Journalisten Mia Moesgaard (Trine Dyrholm) er den direkte årsag til, at geofysikeren Rasmus (Kim Bodnia) – der tilmed er tidligere olympisk skytte – griber til våben for at redde sit elskede Grønland, som står overfor et større olieventyr. Journalisten får nemlig sagt i et debatprogram, at det kan være nødvendigt at bruge vold for at stoppe olieboringerne.

Filmen er instrueret af Annette K. Olesen.

‘Skytten’ er en genindspilning af Tom Hedegaard’s film af samme navn, der havde Jens Okking i rollen som den enlige skytte. Dengang handlede dilemaet om atomkraft.


Læsernes kommentarer (0)Nyheder

Højdespringere og dykkere i erhvervsvenlighed

Mette Sørensen

Odsherred, Skanderborg, Kolding og Holbæk er rykket mindst 40 pladser op på ranglisten over landets mest erhvervsvenlige kommuner. De er dermed årets højdespringere i erhvervsvenlighed, mens kommuner som Gentofte, Aalborg, Sønderborg og Aarhus har taget store skridt i en mindre erhvervsvenlig retning Odsherred er navnet på den kommune, der indtager førstepladsen i ...

Politiet høstede hamp

Rolf Larsen

Politiets specialpatrulje var kort før klokken 20 i aftes på en adresse i Flakkebjerg, hvor der ifølge et tip blev dyrket hamp. I et drivhus fandt betjentene og politihunden Willy 18 hampplanter, som blev høstet, og beboeren på stedet – en 45-årig mand – blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende ...

80-årig kvinde kvæstet i færdselsuheld

Rolf Larsen

En 80-årig kvinde fra Dianalund blev onsdag aften overføres til Rigshospitalet med lægehelikopteren efter et færdselsuheld på Dianalundvej uden for Dianalund. Uheldet skete omkring kl. 17.30 da den 80-årige var kommet kørende mod nord. Af endnu ikke klarlagte grunde mistede den 80-årige kvinde herredømmet over sin bil og kom over i den ...