Det sker  »  Holbæk  »  Nyheder

Dobbeltkoncert med Kashmir og Tina Dickow

af

fredag 1 marts, 2013 Kl. 21:12   ·   0 kommentarer

Tina Dickow vil sammen med Kashmir indtage scenen i Østreanlæg i Holbæk til august. Arkiv foto: Simon Wedege Petersen.

Tina Dickow vil sammen med Kashmir indtage scenen i Østreanlæg i Holbæk til august. Arkiv foto: Simon Wedege Petersen (CC BY-SA 3.0).


Lørdag den 31. august vil Kashmir og Tina Dickow spille i Østreanlæg i Holbæk.

Det bliver Kasmirs eneste udendørs koncert på Sjælland i år.

Bag koncerten står Volleyballklubben Holbæks venner, der i de seneste 11 år har arrangeret koncerter til fordel for klubbens arbejde. Indtil nu har alle koncerterne været indendøre, men den 31. august foregår det altså udendørs.

De første 500 billetter blev i dag sat til salg hos SparNord og hos LaBon Bøfhus i Holbæk. Den 18. marts vil billetterne så blive solgt fra arrangementets hjemmeside www.østreanlæg.dk. Prisen er 375 kroner + gebyr.

Der er ikke mange parkeringspladser i nærheden af koncertpladsen, til gengæld vil der blive indsat shuttlebusser mellem byens store parkeringsplads på Havnen og Østreanlæg, så koncertgæsterne kan komme frem og tilbage.

365fodbold.dk

Læsernes kommentarer (0)

Nyheder

Uheld lukker Helsingørmotorvejen

admin

​E47 Helsingørmotorvejen er her til aften spærret efter frakørsel <10> Hørsholm S i retning mod København pga. et uheld.

17-årig gik på diskotek med stoffer og springkniv

Rolf Larsen

Natten til søndag tilbageholdt dørmændende på diskotek Mona Lisa i Maribo en 17-årig mand, fordi han havde en springkniv og nogle pakker med et ukendt stof.

26-årig kvinde kvæstet efter færdselsuheld

Rolf Larsen

En 26-årig kvinde fra Holeby måtte lørdag aften flyves til Rigshospitalet til behandling for de kvæstelser, hun havde fået ved et færdselsuheld, der skete klokken 20.18 i forbindelse med et ulovligt gaderæs i Holeby.DigogMig.eu