36-årig taget med kniv og tåregas

af

fredag 1 marts, 2013 Kl. 12:07   ·   0 kommentarer

Stenlille: En 36-årige mand var bevæbnet med kniv og tåregas, da han i går blev visiteret af politiet.

Torsdag eftermiddag blev politiet kaldt ud til Stenlille Station, hvor der var opstået tumult mellem nogle personer.

Da betjentene kom til stationen, fik de fat i en 36-årig mand fra byen, som de visiterede. Det viste sig, at han havde både en ulovlig kniv og en dåse tåregas på sig. Han blev derfor sigtet efter våbenloven.

365fodbold.dk

Læsernes kommentarer (0)

Nyheder

​Fængsel til fire unge voldsmænd

admin

Glostrup Ret har idømt fire 17-årige drenge fra Ishøj fængselsstraffe for vold, grov vold, vidnetrusler, trusler og forsøg på røveri. Fire unge sad mandag tiltalt for Glostrup Ret for deres andel i fem forskellige forbrydelser. Retten dømte to af dem for grov vold ved en ungdomsklub i Vallensbæk i maj, hvor en ...

Politiet tog musikanlægget

Rolf Larsen

Der skulle drastiske midler til, før en 45-årig mand holdt op med at forstyrre naboerne med høj musik. Politiet fik tirsdag klokken 21.06 en anmeldelse fra en nabo til en lejlighed på Suhrsvej i Korsør om, at der blev spillet vældig høj musik. Da en politipatrulje kort efter ankom til stedet, kunne ...

Produkter med porrer fra Lammefjords Grønt trækkes tilbage

Rolf Larsen

Der er fundet listeria i snittet porre fra virksomheden Lammefjords Grønt i Fårevejle. Derfor trækker virksomheden nu produkter tilbage som indeholder porrer. Se her hvilke varer der er tale om og hvor de er solgt. Der er tale om forskellige grønsagsblandninger og salater: Dagens salat, 300g Mindst holdbar til datoerne: 15.12, 16.12 ...DigogMig.eu