36-årig taget med kniv og tåregas

af

fredag 1 marts, 2013 Kl. 12:07   ·   0 kommentarer

Stenlille: En 36-årige mand var bevæbnet med kniv og tåregas, da han i går blev visiteret af politiet.

Torsdag eftermiddag blev politiet kaldt ud til Stenlille Station, hvor der var opstået tumult mellem nogle personer.

Da betjentene kom til stationen, fik de fat i en 36-årig mand fra byen, som de visiterede. Det viste sig, at han havde både en ulovlig kniv og en dåse tåregas på sig. Han blev derfor sigtet efter våbenloven.


Læsernes kommentarer (0)Nyheder

Højdespringere og dykkere i erhvervsvenlighed

Mette Sørensen

Odsherred, Skanderborg, Kolding og Holbæk er rykket mindst 40 pladser op på ranglisten over landets mest erhvervsvenlige kommuner. De er dermed årets højdespringere i erhvervsvenlighed, mens kommuner som Gentofte, Aalborg, Sønderborg og Aarhus har taget store skridt i en mindre erhvervsvenlig retning Odsherred er navnet på den kommune, der indtager førstepladsen i ...

Politiet høstede hamp

Rolf Larsen

Politiets specialpatrulje var kort før klokken 20 i aftes på en adresse i Flakkebjerg, hvor der ifølge et tip blev dyrket hamp. I et drivhus fandt betjentene og politihunden Willy 18 hampplanter, som blev høstet, og beboeren på stedet – en 45-årig mand – blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende ...

80-årig kvinde kvæstet i færdselsuheld

Rolf Larsen

En 80-årig kvinde fra Dianalund blev onsdag aften overføres til Rigshospitalet med lægehelikopteren efter et færdselsuheld på Dianalundvej uden for Dianalund. Uheldet skete omkring kl. 17.30 da den 80-årige var kommet kørende mod nord. Af endnu ikke klarlagte grunde mistede den 80-årige kvinde herredømmet over sin bil og kom over i den ...