20-årig rev vinduesviskere af politibil

af

fredag 1 marts, 2013 Kl. 11:29   ·   0 kommentarer

Slagelse: Ung mand ville på ingen måde samarbejde med politiet, da de tog ham i at køre for stærkt.

Torsdag eftermiddag kørte et par betjente på almindelig patrulje ad Kierulffsvej i Slagelse, da de lagde mærke til en modkørende bil, som kørte temmelig hurtigt.

Betjentene vendte patruljebilen for at standse den modkørende bil, men føreren i bilen speedede op og forsøgte kortvarigt at køre fra politiet. Imidlertid standsede han et stykke derfra.

Da betjentene kom hen til bilen og bad om at se hans kørekort, blev føreren vældig fortørnet. Han kaldte betjentene ukvemsord og ville ikke vise noget som helst. Til sidst måtte betjentene anholde ham, hvilket han absolut ikke var enig i.

Trods peberspray og håndjern fik han alligevel sparket og spyttet på betjentene og revet begge vinduesviskere af politibilen.

Først da en anden politipatrulje kom til stedet, fik de ro på manden, der er 20 år og fra byen. Han blev anholdt og sigtet for at lægge hindring i vejen for politiet, for fornærmelig tiltale og for hærværk.

365fodbold.dk

Læsernes kommentarer (0)

Nyheder

Sådan er reglerne hvis du skal bytte julegaverne

Rolf Larsen

Der er nye regler, når vi i år skal levere julegaver tilbage, der er købt på nettet. Se her hvordan du undgår problemer, når du bytter eller returnerer julegaver fra både nettet og butikker. Det kan være afgørende for dine muligheder for at få pengene tilbage, om din gave er købt på ...

Mildt vintervejr får rotterne til at yngle. Foto: Kev Chapman (CC BY 2.0).

Milde vintre får kloakkerne til at bugne af rotter

Rolf Larsen

Lunt vintervejr forlænger rotternes kønsdrift, og de seneste års milde vintre er ikke gået ubemærket hen i kloakbranchen. En sund, voksen rotte trives fint med frostgrader. Det gør dens små unger til gengæld ikke, og derfor nedsættes kønsdriften hos de forhadte gnavere, når termometeret sniger sig under frysepunktet. I de seneste to ...

Apple retter ind i sag om køb i online-spil

Mette Sørensen

EU-Kommissionen har sammen med myndigheder fra EU’s medlemslande indgået aftale med Apple om at ændre standardindstillinger i spil, der downloades som apps med mulighed for in-app køb. Aftalen skal forhindre børn i at foretage dyre køb i online-spil. Med aftalen forpligter Apple sig til: – at ændre standardindstillingerne for betaling, så brugerne ...DigogMig.eu