20-årig rev vinduesviskere af politibil

af

fredag 1 marts, 2013 Kl. 11:29   ·   0 kommentarer

Slagelse: Ung mand ville på ingen måde samarbejde med politiet, da de tog ham i at køre for stærkt.

Torsdag eftermiddag kørte et par betjente på almindelig patrulje ad Kierulffsvej i Slagelse, da de lagde mærke til en modkørende bil, som kørte temmelig hurtigt.

Betjentene vendte patruljebilen for at standse den modkørende bil, men føreren i bilen speedede op og forsøgte kortvarigt at køre fra politiet. Imidlertid standsede han et stykke derfra.

Da betjentene kom hen til bilen og bad om at se hans kørekort, blev føreren vældig fortørnet. Han kaldte betjentene ukvemsord og ville ikke vise noget som helst. Til sidst måtte betjentene anholde ham, hvilket han absolut ikke var enig i.

Trods peberspray og håndjern fik han alligevel sparket og spyttet på betjentene og revet begge vinduesviskere af politibilen.

Først da en anden politipatrulje kom til stedet, fik de ro på manden, der er 20 år og fra byen. Han blev anholdt og sigtet for at lægge hindring i vejen for politiet, for fornærmelig tiltale og for hærværk.

365fodbold.dk

Læsernes kommentarer (0)

Nyheder

Sprunget vandrør underminerer asfalten på Islands Brygge

Rolf Larsen

Et vandrør er sprunget på Islands Brygge og det giver flere problemer.

Brændende bil sat i forbindelse med skyderi ved Bandidos-klubhus

admin

Kort efter skudepisoden ved Bandidos’ klubhus på Stubbedamsvej i Helsingør blev en bil fundet i brand ved Vestervang Kirke ikke langt derfra.

Kvinde voldtaget under træf for amerikanerbiler

Rolf Larsen

En 41-årig kvinde blev voldtaget i et toiletvogn under weekendens Mopar Meet – et amerikanerbil-træf – på Rævebjerg i Mørkøv.