Stor boligudlejer går konkurs

af

torsdag 14 februar, 2013 Kl. 13:46   ·   0 kommentarer

Hele landet: Scandia Housing er gået konkurs efter længere tids problemer med at udbetale penge til lejere og udlejere. Det skriver nyhedsbureauet Newspaq.

Ifølge Newspaq har Scandia Housing i flere måneder ikke udbetalt leje til de udlejere, der udlejer deres boliger via boligadministratoren.

Advokatfirmaet Nordia Law, der repræsenterer op mod 30 udlejere, indgav den 24. januar i år konkursbegæring mod Scandia Housing.

Scandia Housing administrerer, ifølge Newspaq, hovedsageligt boliger fra udstationerede danskere, der er flyttet til udlandet og ønsker at udleje deres boliger.

365fodbold.dk

Læsernes kommentarer (0)

Nyheder

På lørdag fejret Zook København sin 155 års fødselsdag med et spændende og tætpakket program.  PRfoto: Zoo Købehavn.

Stor 155-års fødselsdag i København Zoo

Mette Sørensen

På lørdag fejrer Zoo 155-års fødselsdag med et tætpakket program hele dagen. Når Zoo på lørdag kl. 10 slår dørene op bliver det til et stort program med aktiviteter og oplevelser for voksne og børn hele dagen igennem. Det er 155 år siden, Zoologisk Have slog dørene op første gang, og derfor ...

Stor øvelse i Ballerup er slut

Rolf Larsen

Aftenens store katastrofeøvelse ved Ballerup Superarena og øvelses-politiaktioner flere steder på Vestegnen er nu slut. Onsdag aften ved 22-tiden sluttede aftenens store katastrofeøvelse, som startede klokken 15 ved Ballerup Superarena, hvor politi-, redningsfolk og figuranter trænede samarbejde og koordination af deres indsatsen på et afspærret område. – Beredskabsmyndighederne på Vestegnen blev sammen ...

Øvelse giver mange alarmopkald til 112

Rolf Larsen

Mange borgere i Ballerup-området ringer i øjeblikket Alarm 1-1-2 for at spørge til den varslede fuldskalaøvelse, som p.t. afvikles ved Ballerup Super Arena. Øvelsen, der omfatter politi, brandvæsen, hjemmeværn og andre myndigheder startede klokken 15 og slutter senere i aften. Københavns Vestegns Politi beder om, at man KUN ringer Alarm 1-1-2, hvis ...