28. marts 2024

Både eler, forældre, lærere og andre interesserede var med ved de to skoleindvielser. Her er det på Mølleholmskolen. Foto: Carsten Hald/24Nyheder.dk

Både eler, forældre, lærere og andre interesserede var med ved de to skoleindvielser. Her er det på Mølleholmskolen. Foto: Carsten Hald/24Nyheder.dk

Høje Taastrup: Hele to skoler blev indviet fredag i Høje Taastrup.

Første indvielse skete klokken 11 om formiddagen på Borgerskolen, hvor bl.a. formanden for Institutions- og Skoleudvalget i Høje-Taastrup Kommune Kurt Scheelsbeck holdt tale. Senere på eftermiddagen var der åbent hus for forældre og naboer, som kunne få en rundvisning i de nye lokaer.

En af nyskabelserne er Borgerskolens nye læringscenter. Det er indrettet i en helt ny tilbygning, som skaber sammenhæng mellem de fleste af Borgerskolens hidtidige bygninger og fremover bliver et centralt, fælles rum på skolen – blandt andet med et stort trapperum, der kan fungere som et lille amfiteater eller auditorium.

En anden nyskabelse er Borgerskolens nye indskolings- og SFO-område, som er skabt ved både om- og tilbygning. Tilbygningen rummer SFO-område med balkon og nyt SFO-køkken, og umiddelbart uden for er et nyt udendørs legeområde ved at blive etableret. Skolens udearealer renoveres frem til og med sommerferien.
 
Dagens anden indvielse fandt sted klokken 15 på Mølleholmskolen – og igen var Kurt Scheelsbeck blandt talerne.

Udover indvielse af skolen, så blev vinderne af skolens navne- og logokonkurrence hædret. Mølleholmskolen, der blev dannet ved sammenlægning af Grønhøjskolen og Parkskolen.

Mølleholmskolen har ligesom Borgerskolen fået et nyt stort SFO- og indskolingsområde. Desuden har skolen fået tilbygget en lang række nye klasseværelser, og fællesområderne mellem de nye og gamle klasseværelser er blevet moderniseret med bl.a. nicher til pc- og gruppearbejde. Også bl.a. læringscenter, gårdhaver og dele af udearealerne er renoveret.

Senest er den tidligere SFO Møllehøj ombygget til at blive rammen om et heltidstilbud for børn med vidtgående vanskeligheder. Det blev efter nytår taget i brug af børn og medarbejdere fra Højgården.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.