26. april 2024

København: Politiet blev mødt med sten og flasker, da man i går ville undersøge en lokalitet i Nordområdet på Christiania.

Københavns Politis Task Force Pusherstreet gennemførte i går først på eftermiddagen en målrettet indsats mod et muligt lager af hash i Nordområdet på Christiania.

Da politiet skulle bringe de beslaglagte stoffer ud, kastede personer fra Pusherstreet sten og flasker mod politiet.

– Det er tydeligt, at det kun er sælgerne, deres vagter og såkaldte ”venner”, der optræder voldeligt, når politiet opererer i og omkring Pusherstreet. Vi oplever ingen problemer med de almindelige beboere på Christiania, fortæller politikommissær Steffen Thaaning Steffensen, Københavns Politi.

Fem personer blev anholdt under aktionen, blandt dem en 38-årig mand, som vil blive fremstillet i grundlovsforhør, sigtet sigtet for med henblik på overdragelse at have besiddet 15,0 kg hash, 15,6 kg skunk, 1,6 kg pot, 4371 joints, 90 gram ICE THC (super hash), 224 gram hashmix, 9 gram hasholie og 105 hashkager. Anklagemyndigheden vil begærede lukkede døre.

Desuden blev der beslaglagt 8.000 kr., 1 kniv og 1 totenschlæger under aktionen.

En anholdt stak af
– Mens politiet blev angrebet af sten og flasker, lykkedes det én af de fem anholdte at vriste sig fri og undslippe. Vi kender ham, så hvis ikke han selv melder sig, kan han forvente et snarligt besøg af os, når vi finder en passende anledning til at samle ham op, siger Steffen Thaaning Steffensen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.