27. april 2024

Kirke Eskilstrup: Politiet måtte bruge både peberspray og tjenestehunde for et lukke en 18-årig mands kombinerede nytårs- og fødselsdagsfest.

Den 18-årige havde via Facebook inviteret til fest i Stestrup-hallen ved Kr. Eskilstrup ved Holbæk. Ca 300 var mødt frem, men da en gruppe på 20-25 uønskede gæster også dukkede op, gav det så meget uro, at den 18-årige tilkaldte politiet.

Politiet vurderede, at den unge mand ikke selv kunne styre begivenhederne og valgte derfor at lukke festen, for at undgå mere ballade. Men politiets beslutning gav frustrationer hos festdeltagerne, som syntes, at de ikke fik fuld valuta for deltagergebyret i festen. Enkelte begyndte at kaste sten og flasker efter politiet, som med måtte bruge peberspray og tjenestehunde til at få festen stoppet og deltagerne til at forlade stedet.

En 16-årig dreng fra Tølløse og en 18-årig mand fra Holbæk blev begge kortvarigt anholdt, da de ikke forlod stedet trods politiets opfordringer herom.

Ingen personer kom til skade eller blev bidt af politihundene i tiden indtil kl. ca. 0245, hvor festen var lukket ned, og gæsterne havde forladt stedet. Politiet undersøger nu, om den 18-årige festarrangør havde tilladelse til at arrangere en offentlig fest med spiritusudskænkning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.