13 millioner SMS’er sendt i nat

Telenor registrerede 13 mio. SMS’er i nat. Arkivfoto


Hele landet: Så snart rådhusklokkerne ringede 2013 ind, fik danskerne travlt med at sende nytårshilsner over mobilen.

Hos teleselskabet Telenor blev der i timerne fra midnat til klokken 06.00 i morges registret 13.602.455 SMS’er i selskabets netværk. Og der blev ikke blot skrevet godt nytår. Mange valgte også at benytte årsskiftet til at sende en billedbesked (MMS) – der blev således sendt 331.299 MMS’er i Telenors netværk i samme tidsrum.

– For mange danskere er det blevet en fast tradition at sende en SMS eller MMS til venner og familie for at ønske godt nytår, når rådhusklokkerne har ringet. Særligt den første time efter midnat er der tryk på, men vores statistik viser, at der er mange, der har festet igennem, for der er blevet sendt både beskeder og billeder lige til den lyse morgen, siger Telenors privatkundedirektør Mattias Ringqvist.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.