Det sker  »  Nyheder

I biografen: Hobbitten – en uventet rejse

af

onsdag 12 december, 2012 Kl. 20:14   ·   0 kommentarer

Hobbitten – En uventet rejse kan ses i biograferne. PR


Det sker: J.R.R. Tolkiens klassker ‘Hobitten’ er nu kommet som film, instueret af Peter Jackson.

Alt er idyl i Hobbittrup, men da troldmanden Gandalf aflægger hobbitten Bilbo Sækker et visit og beder ham om at tage ud på en farefuld mussion, sker der ting og sager. Selvom Bilbo helst bare vil blive hjemme og ryge på sin elskede pibe, tager han afsted sammen med Thorin Egeskjold og hans dværge til kongeriget Erebor, som skal erobres tilbage fra dragen Smaug.

Færden bringer Bilbo og følget ud på en rejse der går gennem skove, over bjerge og gennem farligt vildnis og steder fyldt med orker, dødsensfarlige varge, kæmpeedderkopper, formskiftere og troldmænd.

I rollerne ses bl.a. Luke Evans, Elijah Wood og Cate Blanchett.


Læsernes kommentarer (0)

Nyheder

Halsnæs: Mistanke om coliforme bakterier i drikkevandet

Rolf Larsen

Halsnæs Vandforsyning har udstedt kogeanbefallinger af drikkevandet til 50 ejendomme i Lynæs. I en beredskabsmeddelese fra politiet gøres der opmærksom på, at der er fundet coliforme baktier i området. Advarslen vedrører borger i Lynæs havnevej herunder Lynæs Havn, Bådestræde, Ankerstien, Frederiksværkvej nr. 1 – 14 og Søndergade nr. 7 – 22. Personer ...

Politiet anholdt torsadg aften en 23-årig mand efter en brand på et værtshus. Han erkendte branden i grundlovsforhøret. Foto: Michael Johannessen.

23-årig erkender flere brande

Rolf Larsen

En 23-årig mand fra Tølløse har erkendt, at det var ham som stod bag branden på værtshuset Landgreven i Holbæk torsdag aften. Kort efter klokken 20 blev politi og brandvæsen kaldt til Landgreven hvor der var ild på toilettet. Ilden udviklede en del sod og røg og både værtshuset og en restaurant ...

Helikoptervraget bjærget

Rolf Larsen

Vraget af den helikopter, som sidste fredag styrtede ned i farvandet mellem Røsnæs og Samsø er i dag blevet bjærget fra den position, hvor det allerede på ulykkesdagen blev lokaliseret til. Midt- og Vestsjællands politi og Havarikommissionen for Civil Luftfart og Jernbane fik assistance fra flådefartøjet ”Rota” med dykkere samt et civilt ...