Butikstyve stjal mobiltelefon
Næstved: Politiet fik mandag eftermiddag en anmeldelse fra Telia-butikken på Axeltorv i Næstved om butikstyveri.

Personalet havde tilbageholdt en butikstyv, mens en anden formodet tyv var stukket af fra stedet. De to mænd havde været vældigt interesseret i en Samsung tablet, men pludselig var de forsvundet fra butikken. De blev standset af vidner på Hjultorvet, hvor de ene afleverede en mobiltelefon, men det lykkedes ham at stikke af, mens den anden blev tilbageholdt og taget med retur til Telia.

Der var tale om en 29-årig mand fra Armenien, som blev anholdt og sigtet for butikstyveri. Han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt og fik en bøde for tyveriet, inden han blev løsladt igen klokken 20.15. Det lykkedes ikke at finde den anden butikstyv.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.