Fire anholdt med våben – skud affyret da politiet kom

Stevns: Mandag aften klokken 18.50 fik politiet en anmeldelse om at tre personer, havde truet en mand på en adresse på Skovvejen på Stevns i forbindelse med et økonomisk mellemværende.

Da politiet ankom til stedet, var det lykkedes for manden at jage de tre personer væk, men de havde sagt til ham at de ville komme tilbage.

Politibetjentene, der var sendt til stedet, parkerede patruljebilen i skjul og afventede herefter, om personerne skulle komme tilbage.

Kort efter så betjentene, at der kørte en personbil op til ejendommen. I bilen var fire personer, og da de steg ud, kunne politibetjentene se, at flere af dem var bevæbnede med slagvåben. Betjentene gav sig herefter til kende. En af personerne – en 27-årig mand fra Store Heddinge – stod lidt væk fra de øvrige og delvist i skjul af en busk. Han forsøgte at gå fra stedet ved at gå baglæns, men da han blev råbt an af en af betjentene, lød der pludselig et skud fra et haglgevær, fra stedet hvor han stod. Ingen personer blev ramt af skuddet og det er politiets teori, at der formentlig er tale om et vådeskud.

Alle fire personer – den 27-årig mand fra Store Heddinge, en 18-årig mand ligeledes fra Store Heddinge, en 17-årig kvinde fra Karise og en 21-årig mand fra Store Heddinge blev anholdt og bliver i dag fremstillet i grundlovsforhør. Anklagmyndigheden vil begære dørlukning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.