25. april 2024

B1908 (hvide trøjer) vandt 2-1 over Nordvest FC (lilla trøjer) på Holbæk Stadion. Foto: 365Sport.dk

Sport: B1908 vandt søndag eftermiddag på udebane, da holdet besøgte Nordvest FC i Holbæk i 2. Division Øst.

Det var ellers Nordvest FC, som sad på langt det meste af kampen. Efter flere gode chancer til begge hold lykkedes det i 37. minut Nordvest FCs Ricki Olsen at heade bolden i mål til 1-0.

Efter pausen lagde B1908 pres på hjemmeholdet og i 56. minut efter blæste B1908s angreb forbi Nordvest FC og Thomas Christiansen udlignedede til 1-1.

Kampens sidste mål kom, da et forsøg i 80. minut endte med hjørnespark, som blev placeret flot inde foran Nordvest FCs mål, hvor B1908s Magnus Fredslund stod klar og sparkede bolden ind i målet til 1-2.