20. april 2024

Sorø: Den 1. oktober overtager Viggi’s ved Peter Sindt Hansen driften af Sorø Hallen i samarbejde med sin kone.

Begge har mange års erfaring fra hotel- og restaurationsbranchen og har mange spændende idéer og løsninger til at løfte det kulinariske niveau til glæde for brugerne af hallen og soranerne i al almindelighed.

– Fokus ved ansættelsen af det nye forpagterpar har været, at finde et par, hvis visioner går i ét med de politiske i Sorø om et sundt og varieret varesortiment af høj kvalitet til hallens brugere. Ydermere har det været et stort ønske at finde et par, der tænker nyt og er løsningsorienterede i forhold til hallens brugere, foreningerne, kommunen og byens borgere. Og det mener vi, at vi får med Viggi’s, siger centerchef Johnny Christensen fra Sorø Kommune.

Peter Sindt Hansen har tidligere haft forpagtningen af Bramsnæsvighallen i Ejby og Osted Hallen. Begge steder blev det traditionelle ”pølse/ friture” køkken skiftet ud med et sundt køkken, hvis varesortiment tog udgangspunkt i det moderne cafékøkken. En forandring, som blev utroligt godt modtaget.

Foruden den daglige haldrift har Peter drevet sit eget cateringfirma, hvis filosofi er enkel; det skal være en fornøjelse for værtsparret at have gæster. Menuen udarbejdes fra gang til gang i samarbejde med værtsparret, således imødekommes særlige ønsker med lethed.

– Det er med stor entusiasme og glæde, at jeg påbegynder driften af cafeteriet og Sportskroen i Sorø Hallen. Min kone og jeg er blevet mødt af en utrolig positiv indstilling fra kommunens side, der virkelig ønsker at samarbejdet skal være en succes fra starten til glæde for alle, og det betyder meget, når man som udefrakommende har et stort ønske om, at tilføre byen det bedste inden for sit felt, siger Peter Sindt Hansen.

I forbindelse med det nye forpagterpars overtagelse vil der blive udarbejdet mange nye spændende tiltag, der skal synliggøre de mange muligheder, der ligger på tværs af foreninger mv. det være sig i tekniske løsninger og idéer til fælles arrangementer, der skal samle erhvervslivet og foreningerne til glæde for alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.