Bøderegn fra færdselspolitiet

Politiets fotovogne havde en særdeles travl dag torsdag i Sydsjælland og Lolland-Falsters Politikreds.

På kun fire målesteder blev der blitzet ikke færre end 592 trafikanter, der kørte hurtigere end det tilladte – med vejarbejdet på Vestmotorvejen ved Slagelse som topscorer. Her stod målevognen mellem klokken 17.27 og 21.44. På grund af vejarbejdet er hastighedsbegrænsningen sat til 80 km/t, men 530 ud af 2272 kørte for hurtigt. Den højeste hastighed blev målt til 159 km/t, og der er syv, som kørte så stærkt, at de står til en betinget frakendelse. 83 må regne med et klip i kørekortet.

Mellem klokken 8.01 og 12.02 var en fotovogn på Grønsundvej ved Ebbelnæs, hvor der er hastighedsbegrænsnng på 50 km/t. 25 ud af 197 kørte for stærkt – to risikerer et klip. Den højeste hastighed var 79 km/t.

Fra klokken 16.37-18.04 var der kontrol på Sakskøbingvej ved Nysted, hvor 29 ud af 100 kørte for stærkt. Syv kan vente et klip i kørekortet, og den højeste hastighed var 80 km/t.

Dagens sidste måling var på Engestoftevej ved Sakskøbing, hvor otte ud af 48 mellem klokken 18.27 og 21.15 kørte hurtigere end de tilladte 50 km/t. Tre kørte så hurtigt, at de står til et klip, og den højeste hastighed var 70 km/t.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.