Ajax vil samle bolden op efter AG København

Sport: Danmarks ældste håndboldklub vil være hovedstadens nye storhold.

Ajax København A/S vil samle bolden op efter AG Københavns exit. Visionen er at generobre pladsen som Københavns storhold. København bør og skal have et herrehåndbold hold i den bedste række, mener man hos Ajax, holdet vil som hovedstadens højst rangerede hold gøre alt for at rykke op i Håndboldligaen i den kommende sæson.

Senest i 2015 vil der stå en multiarena klar i København og Ajax København A/S har en klar ambition om spille sine hjemmekampe i håndboldligaen i den nye multiarena. Med andre ord underholdende håndbold til københavnerne på en hjemmebane i absolut højeste klasse.

AG Københavns lukning efterlader et vakuum for både spillere, fans og sponsorer i hovedstaden. En gruppe bestående af ledelsen fra Ajax København A/S samt en række sponsorer har været samlet for at diskutere mulighederne for at komme tilbage til håndboldligaen til sæsonen 2013/2014. Opbakningen til Ajax Københavns høje ambitioner mangler ikke. Men et nyt københavnsk storhold kræver både sponsorer og spillere på ligani¬veau. Ajax København vil nu arbejde på højtryk for at samle de sponsorer, store som små, som nu ikke længere har et aktivt sponsorat i en københavnsk håndboldklub. Ajax København har allerede været i tæt dialog med et par sponsorer, som har vist stor interesse for at være med til at skabe, og blive en del af, Københavns nye storhold.

Ajax København vil tage kontakt til spillerne i AG København, og tilbyde dem muligheden for at holde træningen ved lige i Ajax København under kyndig vejledning af Ajax Københavns cheftræner Christian Dalmose.

Som et plaster på såret til AG Københavns fans inviterer Ajax København alle, der har årskort til AG Københavns hjemmekampe, til Ajax Københavns første hjemmekamp den 7. september i Bavnehøj Arena, de skal blot fremvise deres årskort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.