Slip børnene løs til Åh Abe fest i Tivoli

af

mandag 30 juli, 2012 Kl. 22:41   ·   0 kommentarer

Hvis du hører til dem der synes, at børn skal have kendskab til de klassiske børnesange, så byder den stemningsfulde Glassal i Tivoli på en familieeftermiddag med en Åh Abe koncert på menuen.

Det er nu 19 år siden, at Alberte Winding, Elisabeth Gjerluff Nielsen og Mek Pek sammen med en flok popmusikere sprang ud med Åh Abe albummet. Et album der sparkede uhørt fornyet liv og interesse i de klassiske danske børnesange.

I den stemningsfulde Glassal bliver der tale om to koncerter henholdsvis den 4. og 5. august, hvor bl.a. Alberte synger om Frede der kan lide frikadeller og sodavand med brus.

– En Åh Abe koncert er, som Tivoli, noget børnene er vokset op med og har været til mindst én gang. Vi udgav den første CD “Åh abe” i 1993 og dengang var der ingen der troede det ville blive et så stort et kæmpe hit, der stadig holder her 19 år efter. Jeg elsker at komme i Haven med mine egne børn og Glassalen er et helt perfekt sted at spille de dejlige sange, som både børn, forældre, bedst og oldeforældre er vokset op med, siger Mek Pek.

Info:
Åh Abe Koncert – med Alberte, Elisabeth, Mek Pek og Habbasutterne
Sted: Glassalen i Tivoli
Dato: Lørdag den 4. og 5. august kl. 15:30
Pris: Billetpris: 165 kr.+ gebyr – inkl. entré til Tivoli. Billetsalget er startet og kan købes på Billetlugen.dk
Bemærk at Alberte og Elisabeth Gjerluff Nielsen optræder sammen 4.8.2012 og den 5.8.2012 optræder Alberte sammen med Mek Pek i Glassalen.

365fodbold.dk

Læsernes kommentarer (0)

Nyheder

16-årig sigtet: Havde ikke kørekort til motorcykel

Rolf Larsen

Kort før klokken to natten til lørdag valgte en politipatrulje rutinemæssigt at standse en motorcykel på Gladsaxevej da motorcyklen manglede både forskærm og lygte.

Indbrudstyv kylede hammer efter politibetjent

Rolf Larsen

En 23-årig mand fra Præstø blev kort før klokken 3 i nat i Præstø og sigtet for et indbrudsforsøg, som fandt sted på Lindevej i Præstø kort før anholdensen.

To stod med kokain under gadelampe

Rolf Larsen

En politipatrulje var ved 2-tiden natten til søndag på p-pladsen ved Dr. Emils Laboratorium på Marielyst Strandvej i Marielyst. Under en gadelampe stod to mænd, som tilsyneladende udvekslede et eller andet.